Slide toggle

Welkom bij de Pekelcompagnie

Smakelijk en gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn kwaliteitsvolle producten, passie en plezier in je werk. Oh, en schone bokaaltjes, wat ouderwets geduld en azijn, zout en een beetje suiker. Zoals het vroeger was, zoals de opgelegde groenten bij Bobonne op de rekken in de kelder.

Het is soms experimenteren, bij de Pekelcompanie. Maar met de hulp van een gewillig panel eetgrage vrienden, schaaf ik aan de juiste verhoudingen. Zodat ik jou nu een mooie selectie van lekkere bereidingen in een bokaal kan bieden.

Vragen?

Maandag tot vrijdag: 08.00 - 15.30 Cuylitsstraat 28, 2018 Antwerpen 0472 70 79 96 jurgen@depekelcompagnie

Over ons

Wie ben ik?

Ik ben Jurgen, een prille vijftiger met een jong hart. Mijn leven deel ik met mijn prachtvrouw An en onze twee schatten van dochters. Alles wat ik in het leven doe, doe ik met passie en volle overtuiging.

Van ademruimte tot Pekelcompagnie

In een vorig leven was ik een toegewijde pion op het schaakbord van een multinational. Maar een (on)verwachte pitstop gaf me de kans om alles eens op een rijtje te zetten. Ik kreeg ademruimte. En besloot om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Want al jarenlang ben ik een hobbykok met een grote voorliefde voor eerlijke producten en eenvoudige gerechten. Een overtuigd Bourgondiër, die lekker eten wil delen met anderen. En voilà: de Pekelcompagnie was geboren.

Via ’t Dak van Pakt leerde ik de geweldige bioboeren achter De Vollegrond kennen.

Ze hebben een enorme passie voor eerlijke, lokale groenten. En die groenten? Die verwerk ik met evenveel passie in een bokaal. Zo laat ik jou meegenieten van de authentieke smaak van échte groenten.

Opleggen, dat is experimenteren en verfijnen

Smakelijk en gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn kwaliteitsvolle producten, passie en plezier in je werk. Oh, en schone bokaaltjes, wat ouderwets geduld en azijn, zout en een beetje suiker. Zoals het vroeger was, zoals de opgelegde groenten bij Bobonne op de rekken in de kelder.

Het is soms experimenteren, bij de Pekelcompagnie. Maar met de hulp van een gewillig panel eetgrage vrienden, schaaf ik aan de juiste verhoudingen. Zodat ik jou nu een mooie selectie van lekkere bereidingen in een bokaal kan bieden.

Op deze website zie je het resultaat. Voorlopig, want er komt nog meer. Ik hou mijn ogen en oren open voor al jullie wensen en inspirerende ideeën.

Kijk eens rustig rond in het aanbod. Misschien klinkt het ene product je al wat vertrouwder in de oren dan het andere? Niet erg: ik geef bij elke bereiding een aantal ideetjes. Om je op weg te zetten.

Met de Pekelcompanie wil ik het plezier van lekker eten delen met iedereen. Daarom levert de Pekelcompagnie vreugde in een glazen pot.

Geniet ervan. Net zoals ik dat doe.

Jurgen

Van cadeautjes en proevertjes…

Geen inspiratie voor een origineel cadeautje? Wil je eerst eens verschillende smaken proeven? Ga eens voor een geschenk- of ontdekkingspakket van De Pekelcompagnie! Naargelang je keuze krijg je :

… 4 heerlijke potjes van 225ml in een geschenkpakket (tomatenchutney, uitjes in balsamico, pickles en zoetzure augurken)

…of 4 kleine ontdekkingspotjes van 125ml en 1 x 225ml in een ontdekkingspakket (125ml tomatenchutney, chutney van tomaat & courgette, pickles, uienkonfijt én 1x225ml met heerlijke zilveruitjes in balsamico)

Mooi en veilig verpakt in een feestelijke doos. Makkelijk besteld in de webshop en bij je thuis geleverd. Laat de feestdagen maar komen!

Dankzij een cadeau- of ontdekkingspakket van De Pekelcompagnie zit je nooit meer verlegen om een origineel cadeau

De Pekelcompagnie in Weekend Knack

Jurgen ©Fred Debrock
show