Slide toggle

Welkom bij de Pekelcompagnie

Smakelijk en gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn kwaliteitsvolle producten, passie en plezier in je werk. Oh, en schone bokaaltjes, wat ouderwets geduld en azijn, zout en een beetje suiker. Zoals het vroeger was, zoals de opgelegde groenten bij Bobonne op de rekken in de kelder.

Het is soms experimenteren, bij de Pekelcompanie. Maar met de hulp van een gewillig panel eetgrage vrienden, schaaf ik aan de juiste verhoudingen. Zodat ik jou nu een mooie selectie van lekkere bereidingen in een bokaal kan bieden.

Vragen?

Maandag tot vrijdag: 08.00 - 15.30 Cuylitsstraat 28, 2018 Antwerpen 0472 70 79 96 jurgen@depekelcompagnie

Categorie: Uncategorized

De Pekelcompagnie in Weekend Knack

Jurgen ©Fred Debrock

Van cadeautjes en proevertjes…

Geen inspiratie voor een origineel cadeautje? Wil je eerst eens verschillende smaken proeven? Ga eens voor een geschenk- of ontdekkingspakket van De Pekelcompagnie! Naargelang je keuze krijg je :

… 4 heerlijke potjes van 225ml in een geschenkpakket (tomatenchutney, uitjes in balsamico, pickles en zoetzure augurken)

…of 4 kleine ontdekkingspotjes van 125ml en 1 x 225ml in een ontdekkingspakket (125ml tomatenchutney, chutney van tomaat & courgette, pickles, uienkonfijt én 1x225ml met heerlijke zilveruitjes in balsamico)

Mooi en veilig verpakt in een feestelijke doos. Makkelijk besteld in de webshop en bij je thuis geleverd. Laat de feestdagen maar komen!

Dankzij een cadeau- of ontdekkingspakket van De Pekelcompagnie zit je nooit meer verlegen om een origineel cadeau

De Pekelcompagnie goes Bastiano!

Goed nieuws voor iedereen uit de omgeving Bonheiden: vanaf nu kan je ook terecht bij de gerenommeerde speciaalzaak Bastiano voor de potjes van De Pekelcompagnie. Daarenboven gaat gastvrouw Debby met enkele smaken ook aan de slag in haar voortreffelijke keuken…. wij kijken er alvast naar uit!

Bastiano, de culinaire hotspot in Bonheiden

De wondere wereld van de Pekelcompagnie

Op deze blog kan je ontdekken wat je allemaal met onze gepekelde producten kan doen. Geniet ervan!

En niet vergeten, laat je creativiteit zijn gang gaan en deel je ontdekking in onze wondere wereld…

show